Bubbels
Cava Francoli “Brut Reserva”, Metodo Tradiçional
Topcava uit de beste terroir: Conca de Barbera. 18 maand rijping.
coupe € 6,5
fles € 32
Champagne “Jean Josselin”
fles € 50
Witte wijn
Château La Mazerolle, Bordeaux sec
Fruitige, droge Bordeaux van Sauvignon blanc en Semillon druiven. Lekker als aperitief en bij verfijnde visbereidingen.
0,375l € 17,5
fles € 27
Sancerre “Vieilles Vignes”, Domaine Salmon
Voor de liefhebber van een grandiose finesse en mineraliteit. Exceptionele “Sauvignon blanc”, gemaakt van zeer oude wijnranken. Heerlijk bij onze Noordzeegerechten!
€ 39,5
Pinot Grigio “Ca’ di Rajo”, Treviso (Veneto), Italië
Zeer frisse, droge witte wijn met een mooi samenspel van bloemen- en fruitaroma’s (citrus, abrikoos, meloen, vlier). Heerlijk bij allerhande visgerechten en een leuk zomers aperitief!
€ 28
Château Laulerie, Côtes de Montravel “Moelleux - Sémillon Veiilles Vignes”
Zoete witte wijn
glas € 4,7
fles € 28,5
Vin du Patron “Cellier du Prieur”
Wit – Rood – Rosé
glas € 4,5
1/4l € 7
1/2l € 14
fles € 21
Suggestie van de sommelier
Wit - Chardonnay « La Cour des Dames », Languedoc
glas € 5,5
fles € 27
Rood - Quattro Conti-Primitivo-Puglia, Italië
glas € 5,5
fles € 27
Rode wijn
Château La Mazerolle, Bordeaux Supérieur
Klassieke Bordeaux, Merlot en Cabernet Sauvignon-druiven, gemaakt door Olivier Cailleux, topoenoloog. Heerlijk bij lamsvlees en lichte vleesgerechten!
0,375l € 17,5
fles € 27
Château Grand-Pey-Lescours, Saint-Emilion Grand Cru
Krachtige Saint-Emilion, zeer lekker bij gegrild rood vlees en wildgerechten. Topper!
€ 48,5
Château Léo de Prades, Saint-Estèphe
Krachtige topwijn uit deze prestigieuze appellatie uit de noordelijke Médoc. Prachtassemblage van handgeplukte Cabernet Sauvignon en Merlot-druiven. Subliem bij onze vleesgrillades!
€ 55
Côtes-du-Rhône, Jérôme Quiot
Zachte, maar geconcentreerde Rhône van Grenache en Syrah druiven. Subliem bij pasta’s en zuiderse gerechten.
€ 29
Bourgogne Pinot Noir, Vincent Girardin
Pinot Noir (non filtré). Vincent Girardin is één van de beste huizen uit Meursault. Klassieker bij vederwild, gevogelte en wit vlees.
€ 39
Dolcetto d’Alba ‘Persole’, Azienda “Le Strette”, Piemonte, Italië
Dolcetto afkomstig uit het dorp Novello (Barolo). Klein familiedomein dat meedoet met de besten.
€ 30,5
Suggestie van de chef
Château Laulerie “Comtesse de Ségur”, Montravel
Artisanale rode topwijn uit Zuidwest-Frankrijk, 50% Merlot en 50% Malbec druiven.
Een ontdekking! Ideaal bij onze vleesspecialiteiten.
glas € 6
1/4l € 10,5
1/2l € 21,5
fles €30,5